mandag 25. november 2013

GoDaddy

GoDaddy er et selskap som spesialiserer seg på å tilby domener til svært lave priser, og lykkes godt med det. De er (sammen med NameCheap) blant de største tilbyderne av domener i hele verden, og det er ikke uten grunn. GoDaddy (ca. 80kr) tilbyr nemlig de aller fleste domener til kun $13, og er derfor veldig billig sammenlignet med konkurrenter.

De tilbyr omtrent alle slags TLD-er, altså endinger på domenet, og i forhold til konkurrentene har de et veldig bra utvalg. De fleste av oss holder oss gjerne til .com, .org, .net eller .no, men her finner du mye annet moro, som .app eller .uno. 

Alle domenene du kjøper kan samles på samme brukerkonto, og det er derfor veldig enkelt å ha oversikt over hvilke domener du eier, når de ble kjøpt, og når du trenger å fornye dem.

GoDaddy har holdt på med dette helt siden internett var nytt, og er derfor også blant de mest erfarne i området. Du kan stole på at du får den hjelpen du trenger dersom noe går skeis, men du kommer trolig ikke til å trenge mye hjelp, da nettsidene er selvforklarende og enkle å bruke.

GoDaddy er dessuten kjent for å ha veldig god support, så det er bare å ta kontakt dersom det skulle være noe, enten det er noe feil, eller at du bare trenger litt hjelp med å få domenet til å fungere som det skal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar