torsdag 31. januar 2013

Få domener så billig som mulig

Prisen for et domene kan variere stort fra de forskjellige aktørene som selger dem, men selv om man betaler dobbelt så mye for samme domenet får man i bunn og grunn akkurat det samme. Av den grunn kan det ofte vært lurt å kjøpe domenene så billig som mulig, med mindre du er avhengig av norsk support eller noe sånt.

Den aller billigste tilbyderen av .com-domener er NameCheap, og de er et lite hakk billigere enn GoDaddy. Et domene koster litt over $10 der, og er derfor en del billigere enn de fleste andre aktører som selger dem for $12-$15. 

Personlig har jeg kun god erfaring med NameCheap, så supporten er heller ikke til å klage på. Jeg ser ingen god grunn til å velge en annen leverandør enn dem, da de er både gode og billigst.

Norsk domener koster 60kr fra Norid, og for å få disse billigst mulig kan man registrere seg som en registrar hos dem. Dette krever at man har en viss omsetning på domener, men kan lønne seg om man ofte kjøper mange domener. Foruten dette er det bare om å gjøre å finne en tilbyder som leverer så nærme 60kr som mulig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar